קורה
לפעמים שהאוכל שהכנו הוא טעים ויפה ולעיתים אפילו חגיגי מאוד אבל יש תחושה שחסר
משהו... שעם כל המגוון התפריט איך לומר – לא מושלם.... הפתרון למצבים אלו הוא
להוסיף משקה בפתיחה זה מבטיח שגם אם האוכל לא משהו ( לא שחלילה זה קרה לי...)
הפתיחה החגגית משכיחה מכולם הכל ומשם הכל זורם.
אז
הינה משקה אלכהולי במידה קליל מרענן, שובר את הקרח וממנו והלאה הערב יהיה נפלא.....
המתכון
הוא בגדר המלצה- נסו לגוון ביינות, בפירות ובליקר שתוסיפו– בקיצור נצלו את
הפריבילגיה של השף- לטעום ולשנות בהתאם למה שאתם אוהבים..... אל תשכחו אבל שבסוף
אתם המארחים וחשוב מארח שעדין עומד על הרגלים, לפחות בתחילת הערב.....
סנגריה
לבנה
חומרים-
לכ- 8 אורחים שאוהבים לשתות
2
בקבוקים יין לבן חצי יבש ( או יבש)
½
כוס טריפל סק או וודקה או כל ליקר פירותי אחר ( אם ברצונכם לשמור על הסנגריה לבנה
השתמשו בליקר שקוף)
סירופ
סוכר – על אש קטנה להמיס 1 כוס סוכר עם 1 כוס מים להביא לרתיחה, להרתיח 5 דקות
ולקרר היטב
פירות
קיץ- אני השתמשתי באפרסקים לבנים, נקטרינות לבנות, שזיפים וגרעיני רימון אך גם
פירות אחרים או רק פרי אחד יהיה מוצלח
קוביות
קרח להגשה
הכנה-
- בקערה הגשה גדולה מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים את סירופ הסוכר בהדרגה וטועמים כל פעם בכדי לא ליצור משקה מתוק מידי.
- מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 4-8 שעות.
- הגשה- בעזרת מצקת יוצקים לכל כוס מהמשקה עם הפירות מוסיפים 2-3 קוביות קרח.
- וקדימה להנות....
את המתכונים אני נותנת לכם באהבה רבה.
אשמח מאוד לשמוע מכם- מה חשבתם, האם ניסיתם,
הצליח? או חלילה לא? רוצים לדעת אם אפשר לשנות
משהו? היה משהו לא ברור?
כתבו לי בתגובות כך שאדע.
בתאבון
פז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה